Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
4.07
4 stars: Foarte bun
304 pareri

Gel insecticid Tx3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
TX3 Gel este un insectivid inovator, gata de utilizare, sub forma de gel pentru combaterea principalelor specii de gandaci de ambele sexe in toate stadiile de dezvoltare (nimfe si adulti).

TX3 Gel este o momeala ce contine substante atractive si hranitoare al caror echilibru in formula, o fac extrem de gustoasa pentru gandaci, cauzand o mortalitate crescuta inca din primele 24 de ore de la aplicare

TX3 Gel combate infestarea intr-o saptamana de la aplicare.

Culoarea deschisa si neutra a TX3 Gel permite aplicari discrete, iar markerul fluorescent continut de acesta permite evidentierea picaturilor de gel la iluminarea cu lumina ultravioleta. Asadar, Fluorescenta permite controale rapide, identificarea rapida a reziduurilor, curatarea directionata si urmarirea insectelor moarte in zonele de aplicare, inclusiv in cele mai ascunse.

TX3 GEL se aplica usor datorita adezivitatii puternice: nu curge, chiar daca este aplicat pe suprafete verticale. In plus, ramane moale pentru o perioada lunga de timp, asigurand un efect rezidual pana la 3 luni de la aplicare.

TX3 GEL contine un agent amar care il face respingator pentru oameni sau animale de companie.

Instructiuni de utilizare:
Organisme tinta: nimfe si adulti de Blattella germanica, Blatta orientalis, Supella Iongipalpa.

Metode de aplicare:
Pentru a obtine cele mai bune rezultate, TX3 GEL trebuie aplicat in picaturi, conform metodelor si dozelor indicate mai jos, in crapaturile si spatiile inguste din pereti, plinte, tablouri electrice, hote de bucatarie, langa conductele de apa si in toate locurile intunecate, umede si calde, unde conditiile de mediu ar puteaa facilita inmultirea gandacilor.

TX3 GEL poate fi aplicat, ca tratament preventiv, in punctele de acces ale gandacilor, cum ar fi usi, ferestre, crapaturi ale peretilor si spatii inguste.

TX3 GEL poate fi utilizat in recipiente momeala potrivite sau echipamente similare, pozitionandu-le in acele zone unde gandacii sunt activi. In timpul aplicarii produsului, nu este nevoie ca oamenii sa stea departe de zona tratata.

Rata de aplicare si frecventa:
Indepartati capacul din varful TX3 GEL, apropiati varful de suprafata ce trebuie tratata, apasati incet pistonul si aplicati produsul in picaturi urmand dozajul corespunzator. Inchideti capacul seringii la sfarsitul aplicarii.

Dozajul: 3 picaturi/metru patrat.
O picatura de aproximativ 6-7 mm in diametru corespunde cu 0.08 g de TX3 GEL. Verificati periodic consumul de TX3 GEL si inlocuiti-l cand este epuizat. Nu aplicati mai mult de o data pe saptamana. Aplicati produsul doar in spatii inguste. Se recomanda sa nu se amplasaze momeala pe suprafete foarte murdare sau care sunt supuse spalarii frecvente sau care au fost recent tratate cu alte insecticide. In oricare dintre cazuri, nu aplicati alte insecticide sau repelenti pentru insecte in zonele tratate cu TX3 GEL. Nu aplicati produsul langa surse de caldura (de exemplu sub un radiator). Spalati-va mainile dupa aplicarea produsului, si inainte de a manca, bea sau fuma.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura