Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
4.07
4 stars: Foarte bun
304 pareri

Insecticid muste Quick Bayt 2Extra WG 10

0 stars: 0.00 din 0 pareri

34 lei Lei
Brand
Plic x 62.5 gr
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Quick Bayt este un insecticid pentru combaterea mustelor, care atrage mustele la consum cu efect rapid de actiune.

Se poate folosii in domeniul de sanatate si igiena publica, in sectorul zootehnic, in industria alimentara, oriunde produsele de origine animala si gunoiul atrag mustele.

Pe langa substanta activa imidacloprid contine si atractanti alimentari si agentul repelent Bitrex, pentru o siguranta sporitain utlizare si prevenirea ingestiei accidentale a produsului de catre vietuitoare non-vizate.

Are avantajul ca atrage mustele la consum chiar si in detrimentul surselor de hrana clasice, motiv penru care nu este necesar a se trata intreaga suprafata cs se doreste protejata, ci doar aproximmativ 30% din aceasta.

Un plic de Quick Bayt 62.5 gr. se dizolva in 0.5 L apa si se aplica cu o pompa de presiune, pe o suprafata de 25 m patrati, obtinindu-se protectia unei suprafete de 80-100 m patrati.

Produsul incepe sa-si exercite activitatea biocida in 2-3 minute, si efectul este maxim dupa 21-28 zile, perioada dupa care este recomandata reinprospatarea produsului, prin simpla stropire cu apa a suprafetelor tratate. Astfel se prelungeste timpul de actiune pana la 6 saptamani, cu o eficacitate de 98%.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura