Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
4.07
4 stars: Foarte bun
304 pareri

Insecticid Solfac EW 50 1litru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

399 lei Lei
Brand
Flacon 1 L
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Insecticid cu spectru larg de actiune destinat combaterii insectelor zburatoare si taratoare in igiena publica.

Proprietati fizico-chimice
Produsul este formulat sub forma de emulsie uleioasa in apa, este inodor, nu pateaza, nu infunda duzele echipamentelor de pulverizare si este biodegradabil.

MOD DE ACŢIUNE
Insecticid ce actioneaza prin ingestie si contact, avand substanta activa Cyflutrin.

INDICAŢII
Produsul este destinat combaterii insectelor vectoare si / sau generatoare de disconfort (tantari, muste, gandaci de bucatari e, furnici, plosnite, purici etc.) in igiena publica, prin tratamente pe suprafete (pulverizare) sau prin termo-nebulizare. Produsul asigura atat un puternic efect de soc cat si o remanenta indelungata fiind recomandat pentru utilizare in locuri precum locuinte si spatii comune, birouri, spitale, scoli, hoteluri, unitati de industrie alimentara, sedii comerciale si industriale, unitati militare, mijloace de transport, depozite etc.

DOZA DE APLICARE
PULVERIZARE: in combaterea insectelor zburatoare se recomanda o doza de 40 ml de produs diluat in 5 litri de apa; in combaterea insectelor taratoare se recomanda o doza de 40 ml de produs diluat in 5 litri de apa. Norma de consum este de 5 litri solutie de lucru /100 mp.
TERMONEBULIZARE: se recomanda o doza de 20 ml de produs pentru 1 litru de apa. Norma de consum este de 100 - 200 ml solutie de lucru / 100 mc.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE
Inainte de prepararea solutiei de lucru se agita bine flaconul cu produs. Tratamentul se efectueaza in termen de maximum 24 d e ore de la prepararea solutiei de lucru. Pulverizarea solutiei de lucru se efectueaza cu echipament adecvat, insistandu-se asupra focarelor cu infestare mare precum si asupra suprafetelor poroase. Termonebulizarea se efectueaza cu echipament specializat.

PRECAUŢII
A se purta echipament de protectie (halat, cizme, manusi, boneta, masca, ochelari) pe toata durata tratamentului. A nu se bea, manca sau fuma in timpul tratamentului. A se evita inhalarea picaturilor generate prin pulverizare. A se evita contactul pielii, ochilor sau mucoaselor cu produsul concentrat sau cu solutia de lucru. A se spala corpul, inclusiv parul, cu apa si sapun dupa efectuarea tratamentului. A se spala echipamentul de protectie dupa fiecare utilizare. A se evita contactul produsului sau al solutiei de lucru cu alimente, bauturi sau hrana animalelor. A se proteja echipamentele si aparatele destinate pregatirii hranei de contactul cu produsul sau cu solutia de lucru.

PRIM-AJUTOR
in cazul stropirilor accidentale ale pielii, se vor spala imediat cu apa si sapun zonele afectate.
in cazul stropirilor accidentale ale ochilor sau mucoaselor, se vor spala imediat cu multa apa rece zonele afectate. in cazul suspiciunii de intoxicare prin inhalare, ingestie sau contact accidental al pielii, ochilor sau mucoaselor cu produsul sau cu solutia de lucru se va consulta
imediat un medic. Nu exista antidot. Se recomanda tratament simptomatic.

ATENŢIE
A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se contamina apa potabila, canalele de irigatii sau alte suprafete de apa (rauri, lacuri, balti, etc.). A nu se deversa produsul pe terenuri cultivate.

DEPOZITARE
A se depozita in loc sigur, bine aerisit, ferit de umiditate si actiunea razelor solare, in ambalajul original, inchis etans, la o temperatura cuprinsa intre +10C si +35C. Producatorul isi declina orice responsabilitate fata de prejudiciile datorate depozitarii sau utilizarii neconforme cu recomandarile de mai sus.

R51/53 Toxic pentru organismele acvatice, poate provoca efecte nocive pe termen lung pentru mediul acvatic.
S35 Produsul si ambalajul sau trebuie depozitate in siguranta.
S57 Folositi un recipienmt adecvat pentru solutia de lucru, in vederea evitarii contaminarii mediului.
Producator: Bayer Environmental Science.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura