Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
4.07
4 stars: Foarte bun
304 pareri

Insecticid pentru muste K-Othrine WG 250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Brand
Plic x 20 grame
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
K-Othrine este un insecticid piretroid pe baza de deltametrin, conditionat sub forma speciala de granule solubile in apa, ce favorizeaza o remanenta prelungita. Este oferit intr-un amablajmonodoza, pentru o utilizare cat mai facila si economica. Este biodegradabil, are o fotostabilitate mare, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare, nu este inflamabil si este comercializat intr-un amablaj reciclabil.

Manifesta o eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare: gandaci, muste, tantari, purici, paduchi, plosnite, molii, carabusi, paduchi de carte, furnici.

Dozaj: 20 grame/ 9-10 L de apa, penru o suprafata de 200-250 m. Pentru o infestare masiva se recomanda dublarea dozei.

Acest produs este recomandat de O.M.S. (Organizatia Mondial a Sanatatii) pentru aplicari reziduale cu remanenta sporita impotriva tuturor vectorilor purtatori de boli transmisibile (meningita, malarie).

Este recomandat a fi utilizat in interior, in incinte industriale, comerciale, spatii casnice,, spatii de maxima igiena protejata : SCOLI, SPITALE, INDUSTRIA ALIMENTARA, INDUSTRIA FARMACEUTICA).

O aplicare are remanenta de 10-12 saptamani, in functie de tipul de suprafata pe care se aplica si de curatenia acesteia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura