Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
4.07
4 stars: Foarte bun
304 pareri

Hrana caini Happy Dog adult vita si orez

0 stars: 0.00 din 0 pareri

199 lei Lei
Brand
15 kg
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Ingrediente de inalta calitate, cum ar fi carne de pasare, carne de vita, peste, cereale, legume, ierburi, minerale si vitamine in crochete crocante si gustoase: Happy Dog Natur-Croq este o hrana cu carne de vita si orez. Hrana este echilibrata, usor de digerat, este optima pentru cainii adulti de toate rasele care au cerinte normale de energie.

Melasa de sfecla de zahar din hrana Happy Dog Natur-Croq contine fibre vegetale benefice. Hrana Happy Dog Natur-Croq contine toate substantele nutritive necesare pentru o nutritie echilibrata.

Cainii au nevoie de mai mult decat carne pentru o nutritie optima. Aceasta reteta este perfectionata cu floarea soarelui, ovaz verde, creson si patrunjel, ca plante medicinale, pentru a acoperi nevoile naturale ale cainilor.

Ingrediente:

jumari (12%, din care vita 70%), grau integral, porumb integral, faina de grau, orz integral, faina de orez (7%), faina de porumb, grasime de pasare, grasime de vita, faina din carne de pasare, faina de peste, hemoglobina (uscata), ficat hidrolizat, melasa de sfecla, tescovina de mere (uscata) (0,8%), drojdie (uscata), germeni de malt, clorura de sodiu, ovaz verde (uscat), petale de floarea-soarelui (uscate), creson (uscat), patrunjel (uscat) (total verdeturi: 0,3%).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura