Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
4.07
4 stars: Foarte bun
304 pareri

Hrana caini Happy Dog Mini Africa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

102 lei Lei
Brand
4 kg
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Happy Dog Supreme Mini Africa este special conceputa pentru caini de rase mici care sufera de sensibilitati si alergii alimentare. Mancarea include doar o sursa de proteine animale si e potrivita mai ales pentru caini care au reactii alergice la alimentele ce contin mai multe tipuri de carne. Strutul este o sursa rar folosita in hrana, e de calitate inalta si bine tolerat de caini. Hrana nu include cereale sau soia, sursa de carbohidratii fiind cartofii.

Gustul excelent va convinge chiar si cainii foarte mofturosi. E preparata printr-un proces delicat care ajuta la conservarea nutrientilor, vitaminelor si mineralelor importante. Nivelul ridicat de acizi grasi esentiali (omega-3 si omega-6) ajuta la pastrarea sanatatii pielii si blanii, dar are efect pozitive si asupra altor organe. Numarul ingredientelor este redus pentru ca hrana sa aiba un potential alergenic mic. Se folosesc exclusiv produse naturale de calitate inalta cu valoare biologica ridicata! Crochetele sunt ajustate pentru dintii cainilor de rase mici.

Serviti-o uscata sau inmuiata in apa calda (cca. 60 C) cateva minute. Lasati la dispozitia cainelui apa proaspata. Daca oferiti cainelui si snacksuri sau alte suplimente alimentare, cantitatea de mancare principala trebuie redusa. Datorita diferentelor metabolice dintre caini, ratia specificata poate fi redusa cu pana la 15% in cazul cainilor obezi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura