Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
4.07
4 stars: Foarte bun
304 pareri

Insecticid Masterfy Bait 125 g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

70 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Masterfly Bait este un produs cu actiune insecticida utilizat pentru combaterea mustelor din mediul de crestere al animalelor: musca de casa (Musca domestica) si musca de grajd (Stomoxys calcitrans), din apropierea gospodariilor si din spatiile industriale. Produsul combina doua substante insecticide: Dinotefuran si Tetrametrin. De asemenea contine un feromon sexual Z-9 tricosen care are rolul de a atrage musca, iar din momentul contactului acesteia cu suprafata tratata dureaza doar cateva secunde pana se instaleaza moartea.

Masterfly Bait este ideal pentru aplicarea in zonele frecventate de muste, in special in spatiile destinate animalelor (grajduri, tarcuri pentru porci, abatoare, spatii de mulgere si de procesare a laptelui sau in alte spatii tehnologice). Actioneaza prin ingestie si prin contact.

Se aplica prin pensulare sau pulverizare, in zonele frecventate de muste (tocul ferestrelor, usi, pereti, instalatiile de muls etc.) sau se aplica pe o suprafata din carton / tabla / polietilena, cu dimensiunea de aproximativ 30 x 30 cm, care se agata de tavan.

A se evita aplicarea direct pe hrana sau in imediata apropiere a acesteia. A se evita contactul direct cu recipientele utilizate pentru colectarea laptelui si a carnii.

Dozare:

Aplicati produsul MASTERFLY BAIT amestecand 100 de grame de produs cu 80 ml de apa, formand o pasta de consistenta similara cu o vopsea groasa.
MASTERFLY BAIT se aplica in doze de 100 de grame de produs pentru o zona de 100 m .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura