Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.96
4 stars: Foarte bun
256 pareri

Antibiotic bovine, suine Florkem

0 stars: 0.00 din 0 pareri

65 lei
Brand
Flac. 100 ml
Pe stoc
Da
Descriere
Fiecare mi contine 300 mg de florfenicol.
Solutie de culoare galben pal spre galben clar.

Indicatii

Bovine:

Tratamentul afectiunilor tractului respirator cauzate, de Mannheimia haemolytica, Pasteurella multocida si Histophilus somni sensibile lan florfenicol.

Suine:

Tratamentul acceselor acute ale bolilor respiratorii cauzate de tulpini de Actinobacillus pleuropneumoniae si Pasteurella multocida sensibile la florfenicol.

Administrare pe cale intramusculara.

Injectiile trebuie administrate pe partile laterale ale gatului.

Bovine: 20 mg florfenicol pe kg greutate vie, ceea ce corespunde cu 1 ml solutie pe 15 kg greutate vie, doua administrari la un interval de 48 de ore.
Suine: 15 mg florfenicol pe kg greutate vie, ceea ce corespunde cu I mi solutie pe 20 kg greutate vie, doua ... administrari Ia un interval de 48 de ore.

Recomandari pentru administrarea corecta

Volumul administrat intr-un singur loc nu trebuie sa depaseasca 10 ml la bovine si 3 ml la suine. Pentru a asigura un dozaj corect, trebuie determinata cu mare acuratete greutatea corporala pentru evitarea subdozarii.
Se recomanda tratarea animalelor in fazele incipiente ale bolii si evaluarea raspunsului la tratament in 48 de ore de la cea de-a doua injectie. Daca semnele clinice ale afectiunii respiratorii persista 48 de ore de la ultima injectie, tratamentul trebuie schimbat utilizand alta formulare sau un alt antibiotic si continuat pana la remiterea semnelor clinice.

Timp de asteptare
Carne si organe:
Bovine: 37 zile
Suine: 18 zile.

A nu se administra la animalele care produc lapte pentru consum uman.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura