Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.96
4 stars: Foarte bun
256 pareri

Antiparazitar Crimectin Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

173 lei
Brand
Flacon 500 ml
Pe stoc
Nu
Descriere
Crimectin Plus este eficient atat in prevenirea (in efectivele in care diagnosticul a fost confirmat) cat si in tratamentul infestatiilor cu urmatorii ecto si endoparaziti:

Bovine Nematodoze gastro-intestinale produse de: Ostertagia ostertagi (adulti, L4, inclusiv larvele inhibate) Ostertagia lyrata (adulti si L4) Haemonchus placei (adulti si L4) Mecistocirrus digitatus (adulti) Trichostrongylus axei (adulti si L4) Trichostrongylus colubriformis (adulti si L4) Cooperia oncophora (adulti si L4) Cooperia punctata (adulti si L4) Cooperia pectinata (adulti si L4) Nematodirus helvetianus (adulti) Nematodirus spathiger (adulti) Strongyloides papillosus (adulti) Bunostomum phlebotomum (adulti) Oesophagostomum radiatum (adulti si L4) Trichuris Spp. (adulti) Nematodoze oculare produse de: Thelazia Spp. (adulti) Nemotodoze pulmonare produse de: Dictyocaulus viviparus (adulti si L4); Hipodermoza produsa de: Hypoderma bovis; Hypoderma lineatum (toate stadiile). Infestatii cu paduchi hematofagi (intepatori): Linognathus vituli; Haematopinus eurysternus; Solinopotes capillatus. Scabia produsa de: Psoroptes ovis; Sarcoptes scabiei. Trematodoza produsa de: Fasciola hepatica formele adulte. Crimectin PLUS ajuta in controlul infestatiilor cu: Paduchi (malofage): Damalinia bovis, Acarienii raiei: Chorioptes bovis

Doza recomandata pentru bovine este de 1 ml/50 kg greutate corporala, echivalent cu 200 mcg Ivermectina/kg greutate corporala si 2 mg clorsulon/kg g.c. Administrarea se va face numai prin injectie subcutanata. Alegeti doza in functie de greutatea corporala a celui mai mare animal din fiecare grup (vaci, tauri, vitei, juninci). A nu se supradoza. Un exemplar reprezentativ trebuie cantarit inainte de administrarea tratamentului. Animalele cu o greutate mai mare (de exemplu taurii maturi) trebuie sa primeasca o doza aditionala de 1 ml pentru fiecare 50 kg care depasesc 650 kg. Program de tratament in regiunile cu Hypoderma spp: Ivermectina este foarte eficienta impotriva tuturor stadiilor larvelor mustei Hypoderma spp. (hipodermoza/streche). Pentru obtinerea celor mai bune rezultate, vacile trebuie tratate cat mai curand posibil dupa terminarea sezonului mustelor. Fara a avea legatura cu Ivermectina, distrugerea larvei hypoderma in timpul in care aceasta se afla in zone vitale ale organismului poate cauza reactii gazda-parazit, nedorite. Astfel, daca larva Hypoderma este omorata atunci cand se afla in tesutul esofagian poate crea dilatare gastrica -volvulus sau paralizie in cazul in care se afla in canalul vertebral. De aceea tratamentele trebuie efectuate inainte sau dupa aceste stadii de migrare a larvelor. Vacile tratate cu Ivermectina dupa terminarea sezonului mustelor pot fi tratate din nou cu Ivermectina in timpul iernii pentru parazitozele interne, raie sau paduchi fara nici un risc legat de reactiile la hipodermoza.

TIMP DE ASTEPTARE
Bovine (carne si organe) 66 zile

Bovine (Lapte) Nu se administreaza la animale in perioada de lactatie sau cu 28 de zile inaintea fatarii daca laptele este destinat consumului uman.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura