Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.96
4 stars: Foarte bun
256 pareri

Vaccin animale Agalaxin Forte

0 stars: 0.00 din 0 pareri

70 lei
Brand
50 DOZE
Pe stoc
Da
Descriere
Agalaxin Forte este folosit pentru imunizarea activa, contra agalaxiei contagioase a oilor si caprelor clinic sanatoase, atat in efectivele indemne, cat si in cele in care boala evolueaza. Imunitatea se instaleaza la 21 de zile de la vaccinarea de rapel. Durata imunitatii este de 6 luni de la data ultimei vaccinari.

Doza vaccinala este de 1 ml / animal, indiferent de talia animalului. Se administreaza subcutanat, la baza cozii sau la pliul iei.

Pentru a evita aparitia avorturilor din cauza stresului provocat de vaccinare, se recomanda ca vaccinarile sa se execute in lunile a treia si a patra de gestatie. La animalele primipare care nu au mai fost vaccinate, cat si la cele multipare care au fost vaccinate cu mai mult de 6 luni in urma, se va efectua obligatoriu vaccinarea de rapel la 14 - 21 de zile de la prima vaccinare. La animalele multipare care au fost vaccinate cu mai putin de 6 luni in urma, se va efectua o singura vaccinare. Prima vaccinare se efectueaza in a doua parte a gestatiei (lunile 3 - 4), iar rapelul la 14 - 21 de zile. In caz de necesitate, cand nu s-a putut efectua in perioada de gestatie, vaccinarea se poate face dupa aceeasi schema si in perioada de lactatie.

TIMP DE ASTEPTARE

Carne, lapte: 0 zile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura