Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.96
4 stars: Foarte bun
256 pareri

Solutie injectabila pentru bovine Niglumin 50 mg/ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

65 lei
Brand
Flacon 100 ml
Descriere
Niglumine 50 mg./ml, solutie injectabila pentru bovine, cabaline si porcine, pe baza de Flunixin meglumine.

Indicatii:

Bovine: pentru utilizare in infectiile respiratorii acute, asociat cu terapia corespunzatoare cu antibiotice in scopul reducerii semnelor clinice.
Cabaline: in ameliorarea durerii si inflamatiei asociate afectiunilor musculo-scheletale, in special in fazele acute si sub-acute si pentru atenuarea durerii viscerale asociata colicii.
Porcine: in ameliorarea sindromului Mastita-Metrita-Agalaxie (MMA), asociat cu tratamentul corespunzator cu antibiotice in scopul reducerii semnelor clinice.

POSOLOGIE PENTRU FIECARE SPECIE, CALE (CAI) DE ADMINISTRARE SI MOD DE ADMINISTRARE.

Bovine si cabaline: intravenos.
Porcine: intramuscular.

Bovine: 2,2 mg. de flunixin / kg. greutate corporala/zi (echivalent a 2 ml. de Niglumine / 45 kg. greutate corporala), administrat intravenos si repetat daca este necesar la interval de 24 de ore timp maxim 3 zile consecutive.
Cabaline: 1,1 mg. de flunixin /kg. greutate corporala / zi (echivalent a 1 ml. de Niglumine/ 45 kg. greutate corporala), administrat intravenos la interval de 24 de ore pana la 5 zile consecutive in functie de raspuns.
Porcine: 2,2 mg. de flunixin /kg. greutate corporala/ zi (echivalent a 2 ml. de Niglumine / 45 kg. greutate corporala), administrat intramuscular la un interval    de 12 ore pana la de doua ori in functie de raspuns, asociat cu terapie antimicrobiana. Pentru a reduce iritatia locala la locul de injectare trebuie limitat la 5 ml./loc de injectare.

TIMP DE ASTEPTARE

Bovine: Carne si organe: 4 zile
Lapte: 24 ore
Cabaline: Carne si organe: 28 zile
Porcine: Carne si organe: 28 zile
A nu se utiliza la cabalinele ce produc lapte pentru consum uman.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura