Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.96
4 stars: Foarte bun
256 pareri

Antibiotic bovine Draxxin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

800 lei
Brand
Flacon 100 ml
Descriere
Este indicat: in tratamentul si preventia bolilor respiratorii la bovine (BRB) determinatede Mannheimia haemolytica, Pasteurella multocida, Histophilus somni si Mycoplasma bovis sensibile la tulatromicina. Inainte de efectuarea tratamentului preventiv trebuie stabilita prezenta bolii in efectiv.

Tratamentul cheratoconjunctivitei infectioase bovine (CIB) determinate de Moraxella bovis sensibilala tulatromicina. Suine Tratamentul si preventia bolilor respiratorii la suine (BRS) determinate de Actinobacillus pleuropneumoniae, Pasteurella multocida, Mycoplasma hyopneumoniae si Haemophilus parasuis sensibile la tulatromicina. Inainte de efectuarea tratamentului preventiv trebuie stabilita prezenta bolii in efectiv. Draxxin trebuie safie utilizat doar dacase asteaptaca porcii saprezinte semne de boalain urmatoarele 2-3 zile.

Posologie pentru fiecare specie, caide administrare si mod de administrare Bovine (tratament si preventie) 2,5 mg tulatromicina/kg greutate corporala (echivalent cu 1 ml/40 kg greutate corporala) O singura injectie pe cale subcutanata. Pentru tratamentul bovinelor cu o greutate corporala mai mare de 300 kg se va diviza doza astfel incat sa nu se administreze mai mult de 7,5 ml intr-un singur loc. Suine 2,5 mg tulatromicina/kg greutate corporala (echivalent cu 1 ml/40 kg greutate corporala) O singura injectie pe cale intramusculara la nivelul gatului.

Pentru tratamentul suinelor cu o greutate corporala mai mare de 80 kg se va diviza doza astfel incat sa nu se administreze mai mult de 2 ml intr-un singur loc.

Timp de asteptare
Bovine (carne si organe): 49 de zile. Suine (carne si organe): 33 de zile

Nu este permisa utilizarea acestui produs la vacile pentru lapte ce produc lapte destinat consumului uman.
Nu se va utiliza la vacile si junincile gestante, care vor produce lapte destinat consumului uman, cu 2 luni inainte de data preconizata a parturitiei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura