Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.96
4 stars: Foarte bun
256 pareri

Solutie tratament paraziti interni Kepromec Super 50 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

65 lei
Brand
Flac
Pe stoc
Da
Descriere
Continut/ml:

Ivermectina.............................10 mg
Clorsulon.................................100 mg

Descriere: ivermectina este foarte eficienta in controlul si tratamentul parazitilor interni si externi la bovine. Clorsulonul este o sulfonamida ce inactiveaza adultii si larvele viermilor ficatului.

Indicatii: Kepromec super inj. este indicat pentru tratamentul si controlul viermilor rotunzi gastro-intestinali, viermilor lungi, viermilor ficatului, viermilor oculari, larvelor zburatoare, capuselor, paduchi si acarieni ai bovinelor, oilor, caprelor si camilelor.
Viermi oculari: Thelazia spp.
Viermi gastrointestinali: Cooperia spp., Haemonchus placei, Oesophagostomum radiatus, Ostertagia spp., Stronchyloides papillosus and Trichostrongylus spp., Bunostomum phlebotomum, Nematodirus spathiger and Trichuris spp.
Viermi lungi: Dictyocaulus viviparus
Paduchi: Linognatus vituli, Haematopinus eurysternus si Solenopotes capillatus
Acarieni: Psoroptes bovis, Sarcoptes scabiei var. bovis
Entomoze (stadii larvare): Hypoderma bovis, H. lineatum
Viermele ficatului (adult): Fasciola hepatica

Contraindicatii: nu se administreaza intramuscular sau intravenos. Nu se administreaza animalelor in lactatie, al caror lapte este dat in consum uman. Nu se utilizeaza la alte animale decat cele descrise in prospect, pot aparea reactii adverse sau chiar decesul la caini din rasele collie.

Efecte secundare:este posibil sa apara o usoara tumefactie la locul injectarii. Un disconfort tranzitoriu a fost observat la vaci in urma administrarii subcutanate. Ambele reactii vor disparea fara tratament.

Dozaj si administrare: doar pentru administrare subcutanata. Se injecteaza in spatele umarului.
Vaci, oi capre si camile: 1 ml/ 50 kg greutate corporala. Nu se injecteaza mai mult de 10 ml intr-un singur punct. Tratamentul se poate repeta doar la sfatul medicului veterinar.

Timp de asteptare: carne si organe: 66 zile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura